• Welcome to Bacaul European - Descopera Bacaul. Please login or sign up.
 
February 20, 2019, 03:19:44 am

Onesti

Started by AlexAllex, April 23, 2018, 07:29:53 pm

Previous topic - Next topic

AlexAllex

April 23, 2018, 07:29:53 pm Last Edit: April 23, 2018, 09:01:04 pm by AlexAllex
Onești (maghiară: Onfalva sau Onyest, in trecut Gheorghe Gheorghiu-Dej) este un municipiu in județul Bacău, Moldova, Romania, format din localitățile componente Borzești, Onești (reședința) și Slobozia. Este situat la confluența raurilor Trotuș, Cașin, Oituz și Tazlău. Are o suprafață de 90,17 km ^2 iar populația este de 39.172 locuitori in anul 2011. Este traversat de drumul european E574 și de drumurile naționale DN11A și DN12A ce fac legătura cu Bucureștiul, cu nordul țării și cu Transilvania. Pe cale feroviară legăturile naționale și internaționale se realizează prin rețeaua CFR.

Wikipedia


AlexAllex

Este vorba despre podul care sta sa cada de la Onesti, pe DN11. A se ignora titlul de click-bait:

El este! A fost DESEMNAT constructorul care va REABILITA podul peste râul Trotuș, din ONEȘTI! Când încep lucrările

QuoteLucrările de reabilitare a podului peste râul Trotuș, de la ieșirea din Onești spre Bacău/Tg. Ocna/Moinești/Comănești ar putea începe până la sfârșitul acestui an, după ce procedura de atribuire a contractului s-a încheiat, într-un final.

Comisia de evaluare înființată la nivelul beneficiarului lucrării (Primăria Onești) a ținut cont de indicațiile transmise de Consiliul Național de Soluționare a Contestațiilor (CNSC) și a decis să descalifice asocierea de firme desemnată câștigătoare în urmă cu două luni și jumătate, și anume SC INSTAL DESIGN SRL Bacău - SC POD-PROIECT SRL Iași cu subcontractant SC MARSTE SRL Bacău.

În acest fel, constructorul care va reabilita podul peste râul Trotuș este firma oneșteană SC CONFER GROUP SRL cu terți susținători - SC Consis Proiect SRL, SA Gironap Prod SA; subcontractanți - SC Consis Proiect SRL, SC Gironap Prod SA, SC Flavia SRL, SC Energo Prest SRL, SC Geomatics Enterprise SRL, SC Proexcon SRL, cea care contestase de altfel decizia luată inițial de către Comisia de evaluare din primărie.